Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


World of Print

Sinds meer dan 60 jaar produceren wij 24 uur per dag drukproducten op maat voor een breed toepassingsbereik. Reclamedrukproducten die - afhankelijk van het project - succesvol uw image en producten of diensten voorstellen.

Veelzijdige mogelijkheden
Naast de reclamebijlage behoren hiertoe traditioneel ook catalogussen en brochures, folders of flyers, klantentijdschriften, posters en nog veel meer. Hierbij zorgen een groot aanbod aan drukstoffen, uitvoerings- en bewerkingsvarianten voor een enorm groot aantal mogelijkheden. Maar ondanks al deze mogelijkheden is er sprake van één constante waarde. Door onze overbekende knowhow en onze uitstekende uitrusting, met machines op de laatste stand van de techniek, bereiken wij een zeer hoge kwaliteit tegen een interessante prijs.

Hoge flexibiliteit
Een belofte die ook geldt voor zeer verschillende oplages. Wij zijn namelijk niet alleen optimaal voor miljoenen oplages voorbereid, maar kunnen ook met dezelfde precisie en flexibiliteit kleine en middelgrote oplages produceren.

Perfecte Workflow.

U wilt dat u publicaties in hoge kwaliteit worden geleverd, zoals u van ons gewend bent? Maar dan in een ongekende efficiëntie? Maak nu kennis met JAIS, het Jungfer Artikel Informatie Systeem. Dit is een door Jungfer ontwikkelde tool, waarmee u alle relevante modules centraal kunt beheren en opslaan, terwijl derden zoals de inkoop, reclamebureaus, de groothandel of goederenbeheer- of online-systemen er direct toegang tot hebben. Op elk moment en waar ook ter wereld. Het is een optimale software-tool voor alle bedrijven die regelmatige afwisselende, snelle publicaties met geringe kans op fouten laten produceren.

 JAIS