Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


Rechtstreeks naar de klant

Veel branches maken traditioneel gebruik van het verkoopseffect van de reclamebijlage. Als een van de toonaangevende fabrikanten van bijlagen realiseren wij ook uw project. Van A tot Z. Het maakt niet uit hoe hoog de oplage is en in welke landen.

Flexibel en voordelig
Het is niet voor niets dat de reclamebijlage in hoog aanzien staat. Het is een middel om op voordelige wijze verschillende boodschappen aan gedefinieerde doelgroepen over te brengen: complete assortimenten, commodities, specialiteiten, periodieke aanbiedingen, seizoensproducten en nog veel meer. Een selectieve distributie via de geschikte kanalen garandeert dat de bijlage precies op de juiste plek terecht komt.

Added value
U wilt dat uw bijlagen nog meer effect hebben? Meer verkoopstimulatie? Een verbeterde klantenbinding? Overleg met ons, wij informeren u graag. Speciale formaten, kleurverloop en flappen, vouw- en perforatietechnieken en add on's zoals stickers, cd's, dvd's of coupons, dit alles behoort tot de mogelijkheden.


Emissie vermeden .
Het is de intelligente koppeling van een hele reeks ingrijpende technische veranderingen, waarmee wij bij Jungfer een heatset-drukproces hebben gerealiseerd die in de hele branche uniek is: zonder de uitstoot van koolstofdioxide. Dit is mogelijk dankzij een geheel nieuwe vorm van drogen zonder afzonderlijke energietoevoer. Daarnaast worden alle vluchtige bestanddelen uit de drogerafvoerlucht vrijwel geheel teruggewonnen en valt tevens de thermische naverbranding en de aanzienlijke emissie, gebruikelijk in de branche, weg.

 CO2-vrije Druk