Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              

Reclamebijlagen


Reclamebijlagen zijn algemeen geaccepteerd en worden vaak als inkoophulpmiddel ingezet. Het is een perfect instrument om de klant rechtstreeks thuis te bereiken. Dankzij de perforatie van losse bladen kunt u in uw bijlage de klant extra stimuleren tot de aanschaf van het product.

Reclamebijlagen

Reclamedrukproducten


Veelzijdigheid toont werking. Als Jungfer Group beschikken wij over tientallen jaren ervaring in de creatie en realisatie van bijlagen. Bij ons hebt u de mogelijkheid om elk passend gedrukte reclame-instrument te laten produceren en distribueren. Het speelt hierbij geen rol of uw drukproduct in de rotatie-offset of de klassieke offset-druk wordt gedrukt. Wij produceren ook graag uw flyer, folder, poster of banner.

Reclamedrukproducten

Creative Services


Meer dan een drukkerij. Effectieve instrumenten, een op de doelgroep afgestemde communicatie, mediagerichte designs of pakkende teksten, onze Creative Services ondersteunen u al ver voor het zetten, belichten en drukken. Of ook na het drukken als digitale publicatie.

Creative Services

PostPress Services


Wij bieden meer. Bij bieden natuurlijk meer dan alleen druk. En ook voor u zijn er nog meer mogelijkheden. Hetzij geoptimaliseerde distributie met een ultieme bescherming van uw drukproducten, effectieve product-upgrades of een digitaal secundair gebruik, er zijn meer dan voldoende mogelijkheden.

PostPress Services

JAIS


JAIS, het Jungfer Artikel Informatie Systeem, is de optimale software-oplossing voor het management van uw tekst- en beeldbestanden. Het biedt een zeer flexibel kader voor de effectieve besturing van uw workflow. JAIS biedt bovendien garantie op weinig fouten, een zeer hoog aanpassingsvermogen van de processen en een snelle productie in topkwaliteit, ook bij veel varianten.

JAIS

Company
Care
Technology
Products
Service


Alle diensten centraal

Jungfer stelt u een breed spectrum aan drukproducten ter beschikking. Van de verkoopstimulerende reclamebijlage in hoge oplages en catalogussen, tijdschriften en magazines tot flyers, folders of posters. Wij leveren altijd topkwaliteit en - indien door u gewenst - veel meer dan alleen druk.

Van het begin tot het einde
Want tot onze diensten behoren ook de ontwikkeling en creatie van uw drukproducten en een juiste en stipte distributie. En net als bij de druk kunnen wij ook hier oplossingen bieden, die ongekend in de branche zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor het Jungfer Artikel Informatiesysteem JAIS, een intelligent pakket voor de perfecte workflow, waarbij rekening wordt gehouden met alle denkbare parameters. Na de druk kunnen uw producten bovendien nog verder worden verbeterd - met AD-specials of AD-ons, waarbij het reclame-effect toeneemt. Tot onze diensten behoren de ontwikkeling en creatie van uw drukproducten, net als een juiste en stipte distributie.

Via alle kanalen
Wij zouden geen echte dienstverlener op het gebied van reclame zijn, wanneer wij niet naast druk ook de voordelen en mogelijkheden van de digitale communicatie zouden aanbieden. Daarom maken wij voor u ook de digitale media toegankelijk, om voor uw campagnes het grootst mogelijke reclame- en synergie-effect te bereiken. Net zo professioneel als bij het drukken.


Top Seller


Dit middel bereikt elke huishouding, wordt graag gelezen, dient als inkoophulpmiddel en kan bij de verkoopstimulatie door geen ander middel worden vervangen. We hebben het hier over de klassieke reclamebijlage, een van de kerncompetenties van Jungfer. Leer het grote aanbod aan mogelijkheden kennen.

Reclamebijlage


Duidelijkheid


Uw boodschap duidelijk overbrengen, dat is de specialiteit van onze Creative Services. Hetzij de ontwikkeling van ideeën, de vormgeving of de uitvoering ervan: onze specialisten ontwikkelen effectieve en op de doelgroep aangepaste oplossingen - voor alle media en kanalen.

Creative Services


Perfecte workflow


U zoekt een instrument om tekst- en beeldmodules intelligent en flexibel voor uw campagne te kunnen inzetten? Dit is precies wat JAIS u levert. JAIS is het Jungfer Artikel Informatie Systeem. Dit systeem brengt alle relevante partners tijdens de totstandkoming van het product samen.

JAIS