Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


Wij bieden meer.

Bij drukken alleen houdt het niet op. Wanneer u wilt, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen.

All-in-one oplossingen
Voor een maximaal resultaat op het gebied van reclame zijn een goede content en overtuigend design niet altijd voldoende. In de strijd om de aandacht van uw klanten kunnen effectieve instrumenten zoals AdSpecials of hoogwaardige AdOns een waardevolle bijdrage leveren en zelfs aanzetten tot de aanschaf van een product.

U wenst een functionele bescherming van uw drukproducten? Of een ervaren partner, wanneer het om de systematische optimalisatie van distributie en logistieke processen gaat? U wilt uw merken, producten of diensten niet alleen in gedrukte, maar ook in digitale vorm perfect vormgeven? Op al deze vragen bieden wij u niet alleen antwoorden die gebaseerd zijn op jarenlange ervaring, maar ook praktische oplossingen. En we verheugen ons om met u in contact te treden en samen te werken.Emissie vermeden .
Het is de intelligente koppeling van een hele reeks ingrijpende technische veranderingen, waarmee wij bij Jungfer een heatset-drukproces hebben gerealiseerd die in de hele branche uniek is: zonder de uitstoot van koolstofdioxide. Dit is mogelijk dankzij een geheel nieuwe vorm van drogen zonder afzonderlijke energietoevoer. Daarnaast worden alle vluchtige bestanddelen uit de drogerafvoerlucht vrijwel geheel teruggewonnen en valt tevens de thermische naverbranding en de aanzienlijke emissie, gebruikelijk in de branche, weg.

 CO2-vrije Druk