Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


Een goede start bij Jungfer

Het opleiden van hooggekwalificeerde medewerkers behoort tot onze centrale opgaven. Want competente (uitstekend opgeleide en gekwalificeerde) mensen vormen de ruggengraat van elk bedrijf en zijn van doorslaggevende betekenis in een werkgebied waar de concurrentie sterk is.

Samen meer leren.
Op dit moment volgen er meer dan 20 medewerkers een werk-leer-traject bij ons concern. Ze worden opgeleid als mediatechnologoog druk, mechatronicus, industrieel medewerker of mediavormgever.
Jungfer biedt een brede, gedegen opleiding. In het ''MEKOM Netzwerk Druck'' doen de medewerkers in opleiding unieke ervaringen op buiten de deuren van het bedrijf. Ze maken kennis met het netwerk van toonaangevende bedrijven binnen de grafische bedrijfstak in de regio Osterode. Het initiatief ''Azubis für Azubis'' biedt met regelmatige rondleidingen, gemeenschappelijke projecten en een actieve uitwisseling van informatie en ervaringen een unieke gelegenheid om de complexe samenhangen tussen bedrijven uit de grafische industrie te leren kennen.

Het is dan ook geen toeval dat ons concern een hoge opleidingskwaliteit biedt, wat ook blijkt uit de uitmuntende studieresultaten van onze studenten. Zij behoren steeds weer tot de besten.

Wij heten je graag welkom
Heb je ook belangstelling in een opleiding bij Jungfer? Schrijf ons om meer te ervaren over onze opleidingsplaatsen, onze verwachtingen en het eerstvolgende tijdstip waarop nieuwe opleidingen starten.
And the oscar goes to... .
Jongeren die een werk-leer-traject bij Jungfer Druckerei und Verlag GmbH volgen, kruipen in de rol van filmproducent. In het kader van het initiatief „Azubis für Azubis“ (jongeren in opleiding die zich voor elkaar inzetten) ontstond in een project, dat vijf maanden duurde, een bijzonder film over de beroepsperspectieven van de betreffende opleidingen en de eigen opleiding binnen het bedrijf. Het is niet alleen een prachtige film geworden, maar ook een tastbaar bewijs dat met veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid een geweldig product ontstaat.