Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


Al het goede verder ontwikkelen

Deze personen staan aan het hoofd van Jungfer Druckerei und Verlag GmbH: Guido Lang, Roger Mellinghausen en Andreas Wulf. Vertrouwt u op de stabiliteit van het bedrijf door de jaren heen en de kracht die voortkomt uit een permanente beweging van het bedrijf.

Nieuwe wegen
Jaren geleden ging het roer bij Jungfer om en sloeg het bedrijf een nieuwe weg in. Zo worden de machines en installaties systematisch vernieuwd. Daarnaast wordt continu ingespeeld op de eisen van de markt en wordt het dienstenspectrum uitgebreid. Er werden succesvolle initiatieven ontwikkeld op het gebied van opleidingen en scholingen voor het complete team. De verantwoordelijke personen bij Jungfer tonen moed en een open houding met hun vierde strategie: de permanente verandering van bedrijfsprocessen met als doel een duurzamere handel.

Een heel eind op weg
Ondertussen kunnen Lang, Mellinghausen, Wulf en het complete team van Jungfer op een eerste succes terugkijken. Het bedrijf is veranderd, volgt steeds de weg naar een duurzame toekomst en kan als geen ander de klant profijt en meerwaarde bieden.