Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              
Company
Care
Technology
Products
Service


Intelligent pakket

JAIS, het Jungfer Artikel Informatie Systeem, is een innovatieve software-tool en webgebaseerde oplossing, waartoe wereldwijd toegang bestaat. Met JAIS kunnen alle voor uw reclamedoeleinden relevante mediagegevens (zoals tekst- en beeldmateriaal) centraal worden opgeslagen en bewerkt. Alle partners die aan het proces meewerken kunnen worden geÏntegreerd.

Flexibel systeem
JAIS maakt een perfecte koppeling van productinformatie met reclamemateriaal mogelijk. Zo ontstaan er enorm veelzijdige mogelijkheden voor een cross-mediale toepassing. Vanzelfsprekend kan verbinding worden gemaakt met bestaande goederenbeheersystemen, net als met online-shops en databases van groothandels.

Kwaliteit inbegrepen
Integraal onderdeel van JAIS zijn natuurlijk ook instrumenten voor een systematische kwaliteitsborging. Hiertoe behoren Color Management en kleurencertificatie, net als de PDF-drukcontrole bij drukproducten. Een all-in-one-systeem voor het maken van individuele en media-overstijgende reclamemiddelen.

Products.
Precies het juiste product
Als een van de toonaangevende drukkerijen in Europa bieden wij u conceptontwikkeling, productie en distributie van een voor u optimaal product. Alle diensten zeer professioneel - en alle diensten door ons.

Best of Print
Met zes decennia ervaring zijn wij uw zeer professionele partner wanneer het om de realisatie van uw flyers, folders, brochures, bijlagen, magazines of posters voor uw reclame-doeleinden gaat. Wij staan u als adviseur ter zijde en dragen zorg voor een efficiënte en milieuvriendelijke productie van uw reclamemiddelen. Ook wanneer er sprake is van een miljoenenoplage.

Creative Services
Met onze Creative Services ondersteunen wij u al voor het zetten, belichten en drukken. Met optimale communicatiestrategieën, effectieve instrumenten, een op de doelgroep afgestemde communicatie, attractieve designs en pakkende teksten. Maar ook voor uw digitale publicatie zijn wij uw competente partner.

PostPress Services
En hier houdt het niet op. Hetzij uitstekende distributie waarbij uw drukproducten optimaal worden beschermd, effectieve product-upgrades of een digitaal secundair gebruik: wij brengen uw boodschap over.

 Products