Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              

Innovatie & techniekNieuwe wegen en het voortdurend opnieuw beoordelen van de gebruikelijke processen vormen sinds jaar en dag de basis voor onze sterke en flexibele concurrentiepositie.

Company
Care
Technology
Products
Service


Drijvende krachten

Hoge eisen en nieuwe situaties vormen voor ons een drijvende kracht om onze kennis en vaardigheden uit te breiden. Niet op de laatste plaats omdat wij altijd een beetje beter willen zijn dan onze concurrenten. Daarom investeren wij voortdurend, in bijvoorbeeld opleidingen voor het personeel over kwaliteitsborging en werkveiligheid. Daarnaast investeren wij in machines en installaties, maar ook in de uitbreiding van een creatief bereik bij het drukbedrijf.

Technisch up-to-date
Onze inline-productie-installaties bieden u veelzijdige mogelijkheden voor bewerking, zonder het productieproces te vertragen. Rotatie-inbinding, intermitterende gelijmde vouwen en de modernste snijtechnologie maken het mogelijk om zeer individuele formaten met grote overtuigingskracht te produceren. Zeer nauwkeurige scherpte wordt gegarandeerd door de geheel automatische kleurregisterregelsystemen. Er ontstaan briljante kleuren door de toepassing van de meest verschillende rastertechnologieën en Closed Loop systemen. Goede controlesystemen houden de papierbanen in de gaten en zorgen voor een continu hoge kwaliteit van het product en het papier. Baanterugbevochtigingssystemen maken het eindproduct mooi glad. Dankzij de staande of liggende plaatsing van de pagina's kan er materiaal worden bespaard. Onze automatische palletiseermachine stapelt en verpakt de kant-en-klare producten voor een probleemloos transport.

Products.
Precies het juiste product
Als een van de toonaangevende drukkerijen in Europa bieden wij u conceptontwikkeling, productie en distributie van een voor u optimaal product. Alle diensten zeer professioneel - en alle diensten door ons.

Best of Print
Met zes decennia ervaring zijn wij uw zeer professionele partner wanneer het om de realisatie van uw flyers, folders, brochures, bijlagen, magazines of posters voor uw reclame-doeleinden gaat. Wij staan u als adviseur ter zijde en dragen zorg voor een efficiënte en milieuvriendelijke productie van uw reclamemiddelen. Ook wanneer er sprake is van een miljoenenoplage.

Creative Services
Met onze Creative Services ondersteunen wij u al voor het zetten, belichten en drukken. Met optimale communicatiestrategieën, effectieve instrumenten, een op de doelgroep afgestemde communicatie, attractieve designs en pakkende teksten. Maar ook voor uw digitale publicatie zijn wij uw competente partner.

PostPress Services
En hier houdt het niet op. Hetzij uitstekende distributie waarbij uw drukproducten optimaal worden beschermd, effectieve product-upgrades of een digitaal secundair gebruik: wij brengen uw boodschap over.

 Products