Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              

Concept


Het ontwikkelen van een concept betekent voor ons dat we over de complete linie zo veel mogelijk aspecten bij een bepaald project in het oog behouden. Wij worden uw klant en uw medewerker.

Met een fundamentele analyse ontwikkelen wij op basis van uw doelen een communicatiestrategie waar men niet om heen kan. Tijdens de derde stap van het proces concipiëren wij tools, die zich optimaal aanpassen op uw Corporate Communication.

Design


Effect op maat. Hetzij bijlage, advertentie, hoogglansbrochure, mailing of een website: het design moet het karakter en de sterke kanten van uw product of dienst (afgestemd op het communicatiekanaal en de gewoontes van uw doelgroepen) zo presenteren dat ze voelbaar worden.

Want uw klant beslist emotioneel. Effect op maat is de schoonheid waaraan onze designs moeten voldoen.

PrePressMeer dan een drukkerij. Effectieve instrumenten, een op de doelgroep afgestemde communicatie, mediagerichte designs of pakkende teksten, onze Creative Services ondersteunen u al ver voor het zetten, belichten en drukken. Of ook na het drukken als digitale publicatie.

Company
Care
Technology
Products
Service


Van het begin tot het einde

Leer ook de andere kant van Jungfer kennen. De kant die u bij uw idee al lang voor de druk net zo professioneel ondersteunt als bij de succesvolle realisatie van uw plannen door middel van digitale media.

Succesvolle pre-press
Natuurlijk kunt u blind vertrouwen op onze succesvolle voorbereiding van de producten voor het drukproces, de zogenaamde pre-press-diensten. Hiertoe behoren voor ons het voorbereiden van de drukplaat, maar ook een zeer precieze verwerking en controle van al uw gegevens, de perfecte bewerking van afbeeldingen, professioneel zetten en een precies colormanagement.

Tot uw beschikking staat echter ook een groot aanbod aan andere diensten, om uw reclame-idee van het begin tot het einde succesvol te uiten.

Concepten met draagvlak
Onze specialisten nemen belangrijke werkzaamheden over, analyseren compleet markten en doelgroepen, en houden hierbij concurrenten en demografische ontwikkelingen in het oog. En ontwikkelen op basis van de analyse samen met u reclamedoelen, -strategieën en -maatregelen en definiëren de geschikte media-mix.

Creatieve realisatie
Met teksten met een duidelijke boodschap en grafisch design dat niet alleen aanspreekt maar ook voldoet aan alle eisen van de media. Kortom, wij dragen zorg voor uw complete campagne. En ensceneren u, uw bedrijf, uw merken, producten en diensten perfect - zowel gedrukt als digitaal.

Emissie vermeden .
Het is de intelligente koppeling van een hele reeks ingrijpende technische veranderingen, waarmee wij bij Jungfer een heatset-drukproces hebben gerealiseerd die in de hele branche uniek is: zonder de uitstoot van koolstofdioxide. Dit is mogelijk dankzij een geheel nieuwe vorm van drogen zonder afzonderlijke energietoevoer. Daarnaast worden alle vluchtige bestanddelen uit de drogerafvoerlucht vrijwel geheel teruggewonnen en valt tevens de thermische naverbranding en de aanzienlijke emissie, gebruikelijk in de branche, weg.

 CO2-vrije Druk