Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              

ManagementVoor continuïteit en een succesvolle toekomst. Een bedrijf is altijd met de mensen aan de top verbonden. Zij geven leiding aan het bedrijf en zorgen met hun waarden en ervaringen ervoor dat de medewerkers als een team werken. Leer ons management kennen en wat het over ons denkt.

Management

Jungfer in EuropaOptimaal gepositioneerd. Jungfer werkt niet alleen voor klanten in Duitsland. Leest u hier wat ons volgens ons in Europa zo succesvol maakt en wat ons als dienstverlener uitmaakt. En waarom wij in Europa uniek klimaatvriendelijk zijn.

Jungfer in Europa

Jungfer in de RegioOnze regio is de sleutel tot ons succes. Daarom zetten wij ons hier in voor het permanent versterken van onze concurrentiepositie en de concurrentiepositie van onze regio. Meer over datgene wat wij voor de regio doen leest u hier:

Jungfer in de Regio

Company
Care
Technology
Products
Service


High Performance uit de Harz in Nedersaksen

Jungfer Druckerei und Verlag GmbH is een van de rotatie-offsett-drukkerijen in Europa met de meeste capaciteit. Met zo'n 300 ervaren medewerkers en een bijzonder technische uitrusting vervullen wij de meest uiteenlopende wensen van klanten uit verschillende branches. Jungfer levert drukproducten van topkwaliteit, gecombineerd met service op maat. Al deze diensten bieden wij u aan tegen een attractieve prijs-/kwaliteitverhouding.

Onze specialisaties ontwikkelen wij continu verder.
Aan de basis van ons succes liggen onze sterke kanten, die wij gedurende meer dan de 60 jaar dat ons bedrijf al bestaat hebben ontwikkeld. Wij verbeteren onze specialisaties continu, om de uitdagingen van vandaag en de toekomst succesvol aan te gaan. Wij van Jungfer noemen dat evolutie.

Meerwaarde voor de klanten
Jungfer bestaat uit veel facetten. Wij nodigen u dan ook uit om al onze kanten te leren kennen. Ervaar meer over de mensen achter het bedrijf, over een uitgebreid product- en dienstenspectrum en over toekomstgerichte technologieën en oplossingen. Lees meer over ons doel van een duurzamere handel. Tot slot presenteren we wat dit alles voor u betekent.

Management


Succesvolle leiding
Deze personen staan aan het hoofd van Jungfer Druckerei und Verlag GmbH: Guido Lang, Roger Mellinghausen en Andreas Wulf. Vertrouwt u op de stabiliteit van het bedrijf door de jaren heen en de kracht die voortkomt uit een permanente beweging van het bedrijf.

Management


Jungfer in de regio


Sterke symbiose
Jungfer is met de regio verbonden dankzij een jarenlange en zeer vruchtbare relatie. Deze relatie wordt onderhouden door beide zijden. Hieruit blijkt dat de onderlinge afhankelijkheid onder partners met veel verantwoordelijkheidsgevoel voordelen voor beide partijen met zich mee brengt.

Jungfer in de regio