Home | Contact | Colofon | Verklaring gegevensbescherming |              

CO2-vrije druk


Waarden die ertoe doen. Terugwinnen. Leer onze CO22-vrije druk kennen, waarmee wij in de drukbranche een nieuwe maatstaf hebben gezet. Niet alleen bij de CO2-besparing, maar ook bij een uitmuntende energie-efficiëntie en de veruit omvangrijkste terugwinning van grondstoffen!

CO2-vrije druk.

Duurzaamheid bij Jungfer


Bij elke beslissing die wij nemen, behouden wij milieubescherming, besparing van grondstoffen en duurzaamheid in het oog. Ons handelen en groeien is afgestemd op het milieu. Wij informeren u graag over welke successen wij tot op de dag van vandaag hebben bereikt bij het realiseren van een duurzame en zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Meer informatie vindt u hier:

Duurzaamheid bij Jungfer

Company
Care
Technology
Products
Service


Systematisch beter worden.

Het is algemeen bekend dat duurzame ontwikkeling zo snel en consequent mogelijk moet worden gerealiseerd. Dit is een omvattende en belangrijke taak, waarvoor de fundamentele ondersteuning van politiek, maatschappij en economie nodig is.

Efficiëntie in de focus
Ook Jungfer wil veranderen - een proces waar wij al jaren geleden mee gestart zijn. Als economisch bedrijf zetten we daar accenten waar de meest grote resultaten te behalen zijn. Hiertoe behoort een significatie toename van energie- en materiaalefficiëntie door een vernieuwende technologie en een zo milieuvriendelijk mogelijke vormgeving van bedrijfsprocessen. Daarnaast ligt de nadruk op het waarnemen van maatschappelijke verplichtingen in de regio en daarbuiten.

Nieuwe mogelijkheden
Wij hebben een breed spectrum aan maatregelen ontwikkeld en geÏmplementeerd, met onder meer compleet nieuwe oplossingen, die in de branche uniek zijn. We staan echter ook aan het begin van nog meer veranderingen, op weg naar een duurzamere handel, waardoor er ook voor onze klanten zich ongekende en waardevolle mogelijkheden voordoen.

CO2-vrije druk


Beter af zonder
Duurzaamheid, vernieuwende technische oplossingen en een structureel veranderd productieproces maken het nu mogelijk: als eerste bedrijf ter wereld biedt Jungfer de druk in het heatset-proces zonder CO2-emissie aan. Goed voor het milieu en goed voor u.

CO2-vrije druk